Terra-Team
Takaisin

Reflex ACT III

  • Reflez ACT III on tarkoitettu kivinäytteen suunnan selville saamiseksi näytteenoton yhteydessä 
  • Erittäin helppokäyttöinen, tarkka, tukeva ja luotettava   
  • Antaa tuloksia edullisesti ja helposti
  • Osana syväkairausta
Avaa tuote-esite
<b>Reflex logo</b>

Tuotekuvaus

Esittely - Reflex ACT III on digitaalinen kivisydämen suuntauslaite, joka tallentaa kivinäytteen suunnan ja muut tärkeät tiedot kairauksien aikana. Se on tarkka, helppokäyttöinen ja luotettava kovissa kenttäolosuhteissa. Kairaajat ja geologit suosivat sitä kivisydämen suuntausjärjestelmänä maailmanlaajuisesti. Sen tietojen tarkkuustaso mahdollistaa geologisen rakenteen paremman ymmärtämisen, mikä parantaa kairaustoiminnan hallintaa ja geoteknistä suunnittelua.

 

Vankka ja luotettava - Reflex ACT III on suunniteltu kestämään kovia olosuhteita ja kovaa käsittelyä. Sen kotelo on karkaistua terästä ja sen kierteet on lämpökäsitelty. Komponentit ovat iskunkestäviä ja kestävät kovaa voimaa, joka kohdistuu niihin kairauksen aikana. Laite toimii enintään 80 °C:n lämpötilassa. Siihen kuuluu erillinen, tähän tarkoitukseen suunniteltu kädessä pidettävä ohjauslaite, joka kommunikoi huipputeknologian kanssa varmistaakseen vakauden ja vesitiiveyden. Reflex ACT III -laitteessa ei ole liikkuvia osia. Laitteessa on pitkäkestoiset litiumakut, eikä se tarvitse huoltoa. Laite toimii normaalissa käytössä noin 12 kuukautta.

 

Tarkka digitaalinen tiedonkeruu -  Reflex ACT III -ohjain näyttää kiihtyvyysmittarin tiedot, joka on kerätty aikaleimaustekniikalla. Tiedot sisältävät syvyysarvot (kunhan ne on syötetty joka suuntaustoimenpiteessä), kaltevuuden, kallistuman, vetovoiman, lämpötilan ja kaikki painikkeiden painallukset. Ainutlaatuinen sekvenssilogiikka estää virheellisten tietojen tallentumisen ja eliminoi myös käyttäjän virheet varmistaen tarkemmat tiedot. Ohjaimeen tallennettuja tietoja ei voi manipuloida. REFLEXin digitaalista tarkastusohjelmaa voidaan käyttää QA-/QC- sekä auditointitarkoituksiin ja toiminnallisen suorituskyvyn ja tuotannon analysointiin.

 

Paranneltu toiminnallinen tehokkuus - Reflex ACT III on suunniteltu parantamaan työmaiden tuottavuutta. Se toimitetaan aina kahdella mittalaitteella ja yhdellä ohjaimella, joten toinen laite voi olla syvällä maan uumenissa ja toinen on valmiina seuraavalle kierrokselle. Tämä varmistaa sen ettei kairauksessa ole keskeytyksiä. Näytteet voidaan helposti yhdistää suuntaustietoihin. Ohjain ilmoittaa LCD-näytössä tiedonhaun aikana myös, jos mittalaitteeseen kohdistuu lämpötiloja, jotka eivät ole turvallisen käytön rajoissa.

 

Lisätietoja: http://reflexnow.com sekä http://reflexnow.com/act-lll/ 

Tekniset tiedot

 

Reflex ACT III suuntauslaite saatavissa seuraaville syväkairauskalustoille: N, N2, N3, H, H3, P, LTK60, B, BTK, WL56, WL66, WL76, BTW, NTW

 

MITAT

 

  Suuntauslaitteen pituus

300-400mm

  Ohjausyksikön ulkohalkaisija

42mm

  Ohjausyksikön pituus

300mm

  Keskimääräinen paino per salkku

30kg

TARKKUUS

 

  Alue

0°-±88° kaltevuus 

  Tarkkuus

±1°

SYVYYSLUOKITUS

 

  Suuntauslaite

Kotelon paine enintään 685 bar

YMPÄRISTÖN LÄMPÖTILA

 

  Suuntauslaite

Käyttö -30...+60°

  Ohjausyksikkö

Käyttö -30...+60°

AKKU

Ei ladattavia litiumakkuja

  Suuntauslaitteen akun keskimääräinen kestoaika

 

     Vähäinen käyttö

Enintään 2 vuotta

     Normaali käyttö

Enintään 12 kuukautta

  Ohjauslaitteen akun keskimääräinen kestoaika

 

     Vähäinen käyttö

> 2 vuotta

     Normaali käyttö

2 vuotta