Terra-Team
Takaisin

Bosch GBH 18V-45C Akkuporavasara

Tärkeimmät tiedot

Iskuenergia, maks. 12,5 J
Iskuluku nimelliskierrosluvulla 0 – 2.760 min-1
Nimelliskierrosluku 0 – 305 r/min
Akun jännite 18 V
Paino ilman akkua 8 kg
Työkalunpidin SDS max
Akun kapasiteetti (suositus) 12 Ah
Avaa tuote-esite Soita ja kysy lisää Pyydä tarjous

Johdotonta vapautta. Yhtä tehokas kuin verkkovirtakäyttöinen versio – yleiskäyttöinen poravasara, joka sopivaa vaativaan poraamiseen ja piikkaamiseen betoniin
  • Johdotonta vapautta. Yhtä tehokas kuin verkkovirtakäyttöinen versio BITURBO Brushless -teknologian ansiosta.
  • Verkkovirtakäyttöisiä versioita kevyempi työkalu optimoidun voimansiirron ansiosta, myös ProCORE18V 12.0Ah -akkua käytettäessä
  • KickBack Control vähentää käyttötarvikkeen äkillisen jumittumisen aiheuttamaa vaaraa. Pehmeä käynnistys, EPC ja ASC takaavat miellyttävän ja tarkan työskentelyn.

GBH 18V-45 C Professional -akkuporavasara mahdollistaa kätevän työskentelyn ja takaa yhtä suuren tehon kuin verkkovirtakäyttöinen versio.

Sen uusi huipputehokas ja harjaton moottori ja uudet ProCORE18V-akut tuottavat 12,5 joulen iskuvoiman, mikä takaa tehokkaan työskentelyn vaativimmissakin SDS max -käyttökohteissa.

Sen optimoitu voimasiirto vähentää merkittävästi GBH 18V-45 C -poravasaran painoa. Siten se on kevyempi kuin vastaavan tehoiset verkkovirtakäyttöiset versiot, myös paikalleen asennetun ProCORE18V 12.0Ah:n akun kanssa.

Poravasara on erinomainen ratkaisu poraamiseen ja piikkaamiseen betoniin, kivimateriaaliin ja tiileen. Se on yhteensopiva kaikkien Bosch Professional 18 V:n akkujen ja latauslaitteiden kanssa (Professional 18V System). Erittäin suurta tehoa vaativiin töihin kannattaa valita akku ProCORE18V ≥ 8,0 Ah.

Siinä on KickBack Control, joka vähentää tapaturvavaaraa sammuttamalla työkalun automaattisesti käyttötarvikkeen äkillisen jumittumisen yhteydessä. Se on varustettu myös pehmeällä käynnistyksellä, Electronic Precision Controlilla ja adaptiivisella nopeudensäädöllä miellyttävään ja tarkkaan poraamisen ja piikkaamiseen. Älykäs käyttöliittymä, joka on varustettu Bluetooth Connectivity -yhteydellä. Sen avulla vältät töiden tarpeettomat keskeytykset ja saat tehtyä päivitykset ja työkalun yksilölliset asetukset kätevästi ja nopeasti.