Terra-Team
Takaisin

Reflex TN-14

  • Reflex TN14 GYROCOMPASS, nopea kairaussuunnan suuntauslaite
  • Minimoi seisokkiajat ja säästää kustannuksia koska erillisiä suuntausmiehiä ei tarvita työmalla 
  • Helppokäyttöinen
  • Toimii maan alla sekä maan päällä

 

Avaa tuote-esite Soita ja kysy lisää Pyydä tarjous

Esittely - Reflex TN-14 GYROCOMPASS -laitteen nopean ja tarkan suunnan avulla tuottavuus paranee huomattavasti sekä maanpäällisillä että maanalaisilla työmailla. Reflex TN-14 tekee itsekalibroinnin noin 10 minuutissa ja suunta voidaan sitten kohdistaa oikeaan atsimuuttiin ja kaltevuuteen muutamassa minuutissa. Laitteessa on yksi sisäinen akku. Reflex TN-14 -laitteen kaltevuusalue +/- 90° parantaa tuottavuutta kaikissa poraus- ja .kairausolosuhteissa. Suora tietoliikkenneyhteys suojatun, pilvipohjaisen REFLEXHUB-IQ:n kanssa mahdollistaa tehokkaan hallinnan melkein reaaliajassa mistä tahansa.

 

Tietojen käyttö maailmanlaajuisesti - Reiän koordinaatit voidaan syötää suoraan kädessä pidettävään laitteeseen työmaalla tai esiladata mistä tahansa paikasta maailmassa lähettämällä ne työmaalle käyttämällä REFLEXHUB-IQ -sovellusta. Reiän suuntaustiedot voidaan siirtää takaisin REFLEXHUB-IQ -sovellukseen, jotta geologit voivat etähallinnoida työmaaata toimistoissaan istuen. Fyysistä tiedostojen siirtoa ei tarvita. Koordinaattien esilataus vähentää riskejä ja inhimillisiä erehdyksiä, joita voivat aiheuttaa virheellisten koordinaattien syöttämiset tai epätarkat merkinnät.

 

Säädettävä kiristysmekanismi - Helppokäyttöinen kiristysmekanismi mahdollistaa sen, että yksi henkilö pystyy kiinnitämään Reflex TN-14 -laitteen kiinni.

 

Visuaalinen käyttöliittymä - Reflex TN-14 -laitteen visuaalinen käyttöliittymä on sisäänrakennettu kädessä pidettävään laitteeseen. Siinä näkyy liikkeet selkeän grafiikan avulla, jolloin suuntausta voidaan ohjata ja käyttäjän turvallisuus paranee. Visuaalisen käyttöliittymän avulla on helppo nähdä mihin suuntaan laitetta täytyy liikuttaa. Laite on helppo suunnata oikeaan kaltevuuteen ja atsimuuttiin, mikä parantaa suuntaamisen tehokkuutta. Langaton kädessä pidettävä ohjain ei vaadi kaapeli, mikä varmistaa turvallisen käyttöympäristön.

 

Lisätietoja: http://reflexnow.com sekä http://reflexnow.com/tn-14-2/ 

Tekniset tiedot

KALIBROINTIAIKA KENTÄLLÄ  

     Kalibrointiaika

 <12 minuuttia

TARKKUUS

 

  Anturi:

 

     Atsimuutti (leveysasteesta riippuva)

+/- 0,2°

     Kaltevuus

+/- 0,05°

  Järjestelmä:

 

     Atsimuutti (leveysasteesta riippuva)

+/- 0,5°

     Kaltevuus

+/- 0,2°

KÄYTTÖALUE

  Käyttöaika täyteen ladatulla akulla noin 10 tuntia jatkuvassa käytössä
  Kaltevuusalue +/- 90°
  Atsimuuttialue +/- 87°
LÄMPÖTILA
  Käyttö -10°C...+60°C
  Säilytys -40°C...+85°C
  Ympäristö 95% kosteus
SOVELTUVUUS
  Kiinnitettävissä putkeen jonka halk. 55-90mm