Terra-Team
Takaisin

Pinnankorkeusmittari 101 P7, 100m, kantolaukulla

Pinnankorkeusmittari 101 P7, 100m, kantolaukulla.

 

- Erittäin laadukas pinnankorkeusmittari

- Mukana myös kantolaukku

- Kaapeli on merkitty millimetrin välein

- Äänimerkki anturin osuessa vedenpintaan

Avaa tuote-esite Soita ja kysy lisää Pyydä tarjous

Pinnankorkeusmittari, malli 101 P7, 100m

On tarkoitettu mittamaan syvyyttä veden pintaan asti kaivoissa, porareijissä, nousuputkissa ja säiliöissä. Nämä pinnankorkeusmittarit ovat teknisen standardin mukaisia, käsikäyttöisiä mittareita. Ne ovat tukevia, helppokäyttöisiä ja jokainen millimetri on tarkasti luettavissa.

Pinnankorkeusmittareissa käytetään ruostumattomasta teräksestä olevia antureita, jotka on kiinnitetty mittamerkinnöillä olevaan nauhaan. Kelat toimivat yhdeksän voltin patterilla. Pinnankorkeusmittaria 101 P7 on saatavissa 30 m, 60 m ja 100 m pituuksilla.

 

Kelat

Kelat on suunniteltu vapaasti seisoviksi, varustettu kätevällä kantokahvalla, tukevalla anturilla ja standardikelat on ergonomisesti suunniteltu helppokäyttöisiksi. Ne ovat lisäksi vankkoja ja toimivat sujuvasti. Patteri on upotettu kelan edessä olevaan lokeroon, joten se on helposti vaihdettavissa. Kelat on varustettu on/off -kytkimellä jossa on herkkyydensäätö, merkinantovalolla, äänisignaalilla, patterintestausnapilla, jarruruuvilla sekä nauhaohjurilla.

 

PVDF Laser merkitty nauha, malli 101 P7

Pinnankorkeusmittareissa on erittäin kestävä, PVDF – nauha, joka on NIST ja EU -standardin mukainen. Kukin nauhan johdin sisältää 13 ruostumattomasta teräksestä olevaa säiettä, sekä 6 kuparilla päällystettyä metallista säiettä, mikä tekee nauhasta venymättömän ja antaa sille korkealaatuisen vetolujuuden sekä sähköisen tehon. Nauha on paksu ja erittäin kestävä , mikä estää tarttumisen veden pinnalle ja mahdollistaa riippumisen suorassa sitä käytettäessä.